Select Page

Op bezoek bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens

Op bezoek bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens

Leuke dag vandaag. Ik was nl. op bezoek in de ochtend bij MarketingFacts, Upstream en Arnem Direct ofwel bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens. Het voelde goed om zoals Marco het zei: weer terug te zijn. We hebben meer dan anderhalf uur gepraat over Arnhem Direct, de HAN, Great Place to Live en vooral digitale media. Leuke bijkomstigheid is dat Marco me uitnodigde om blogger te worden op Arnhem Direct en daar interessante zaken van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) te bloggen. Hartstikke leuk.
Hieronder vind je een stukje video dat ik met mijn nieuwe Creative Vado heb gemaakt (blogcam). Ik heb hem maar even de HANseeCAM genoemd 😉 De video is niet bewerkt, behalve dan de introtekst en slottekst. Ik vind dat dit soort video’s dat je maakt met een blogcam lekker grassroot mag zijn. Dus, is het geluid wat minder of bibber ik teveel, so be it.

 

High quality link naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

  1. Gerjanne Tiemens

    Hoi Hans, leuk je vandaag eindelijk een keer in levende lijve te hebben ontmoet! We gaan mooi dingen realiseren in Arnhem! :o)

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This