Op bezoek bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens

Op bezoek bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens

Leuke dag vandaag. Ik was nl. op bezoek in de ochtend bij MarketingFacts, Upstream en Arnem Direct ofwel bij Marco Derksen en Gerjanne Tiemens. Het voelde goed om zoals Marco het zei: weer terug te zijn. We hebben meer dan anderhalf uur gepraat over Arnhem Direct, de HAN, Great Place to Live en vooral digitale media. Leuke bijkomstigheid is dat Marco me uitnodigde om blogger te worden op Arnhem Direct en daar interessante zaken van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) te bloggen. Hartstikke leuk.
Hieronder vind je een stukje video dat ik met mijn nieuwe Creative Vado heb gemaakt (blogcam). Ik heb hem maar even de HANseeCAM genoemd 😉 De video is niet bewerkt, behalve dan de introtekst en slottekst. Ik vind dat dit soort video’s dat je maakt met een blogcam lekker grassroot mag zijn. Dus, is het geluid wat minder of bibber ik teveel, so be it.

 

High quality link naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

  1. Gerjanne Tiemens

    Hoi Hans, leuk je vandaag eindelijk een keer in levende lijve te hebben ontmoet! We gaan mooi dingen realiseren in Arnhem! :o)

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This