Select Page

Langzaamaan begint alles weer

Beginnen
Gisteren de vakantie met het gezin afgesloten met een etentje. Och je moet toch een reden hebben om eens lekker uit eten te gaan 😉 Vandaag beginnen mijn dochters weer op school. De ene is al weg, maar komt zo weer even terug (ja handig als je zo dicht bij school woont) en gaat daarna weer. De andere komt net uit bed en begint straks. Mijn vrouw is vorige week al begonnen en ik heb deze week mijn laatste week.

Rommelweekje
Het zal deze week een rommelweekje worden denk ik. Ik begin officieel per 1 september bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar ga er deze week af en toe al eens naar toe. Zo meteen heb ik een afspraak met mijn leidinggevende, Ella Hueting, directrice van Faculteit Techniek waar ik onder val. We gaan dan eens naar mijn mogelijke taakinvulling en werkzaamheden kijken. Ik heb haar alvast een lijstje gestuurd met ideeën.
Morgen is er een introductie voor nieuw personeel, dus dat komt mooi uit. Naast natuurlijk een toespraak van de voorzitter van de raad van het bestuur, gaan we ook het gebouw rond (ja zelfs in Nijmegen) en krijgen we introducties van de faculteit en het service bedrijf.
Woensdag heb ik een afspraak met Marcu Hunne van ikki.nl en donderdag en vrijdag is het HAN festival. Ik denk dat ik daar ook wat ga kijken en foto’s en video’s maken. Natuurlijk een mooie gelegenheid eens rond te neuzen en sfeer te proeven.
Verder nog wat persoonlijke zaakjes afwerken en oud-collega Margriet nog wat helpen met haar weblog.

Kortom: lekker rommelen zo in de laatste week van mijn vakantie uh o nee, zonder werk.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. essen2punt0

  Er is altijd wel een goede reden te vinden om uit eten te gaan. 😉
  He, wat ga je met ikki.nl doen? Ik ben een van de buzz testers en ben zelf enthousiast genoeg. Leuke dingen op stapel?
  En je nieuwe werk klinkt als een topjob!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @essen2punt0 wat ik met ikki ga doen weet ik nog niet. Heb nu mijn focus op de HAN, want inderdaad is dat een hele leuke plek en is de job op mijn lijf geschreven.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This