Select Page

Foto’s maken op Kasteelconcert Gildenbonds Harmonie

kasteelconcert1 Voor zondag 7 september ben ik gevraagd om foto’s te komen maken van het Kasteelconcert van de Gildenbonds Harmonie. Een bijzonder concert omdat het plaatsvindt in het kader van hun 100-jarig bestaan. De lokatie is al even bijzonder, want het concert wordt gehouden op de binnenplaats van Kasteel Stapelen in Boxtel. De Gildenbondsharmonie voert onder meer de monumentale Ouverture 1812 van Tsjaikovski uit. Ik heb die al eens mogen beluisteren en ik moet zeggen, een spektakel van jewelste. Het traditionele Kasteelconcert krijgt een extra feestelijk tintje dankzij muzikale gastoptredens van fanfare Sint-Arnoldus uit Lennisheuvel en fanfare Concordia uit Liempde.
Aan het programma werken ook mee Schutterij Artillerie ‘s-Hertogenbosch en Frank Steijns uit het Andre Rieu Orkest en Maastrichts Stadsbeiaardier met zijn mobielle carillon.
Ik hoop dat het weer goed is dan, want het geheel is in de buitenlucht. Lokatie en deelnemers bieden natuurlijk voldoende mogelijkheden voor leuke foto’s. Bij slecht weer gaat het geheel trouwens naar sporthal de Dommel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This