Foto’s maken op Kasteelconcert Gildenbonds Harmonie

kasteelconcert1 Voor zondag 7 september ben ik gevraagd om foto’s te komen maken van het Kasteelconcert van de Gildenbonds Harmonie. Een bijzonder concert omdat het plaatsvindt in het kader van hun 100-jarig bestaan. De lokatie is al even bijzonder, want het concert wordt gehouden op de binnenplaats van Kasteel Stapelen in Boxtel. De Gildenbondsharmonie voert onder meer de monumentale Ouverture 1812 van Tsjaikovski uit. Ik heb die al eens mogen beluisteren en ik moet zeggen, een spektakel van jewelste. Het traditionele Kasteelconcert krijgt een extra feestelijk tintje dankzij muzikale gastoptredens van fanfare Sint-Arnoldus uit Lennisheuvel en fanfare Concordia uit Liempde.
Aan het programma werken ook mee Schutterij Artillerie ‘s-Hertogenbosch en Frank Steijns uit het Andre Rieu Orkest en Maastrichts Stadsbeiaardier met zijn mobielle carillon.
Ik hoop dat het weer goed is dan, want het geheel is in de buitenlucht. Lokatie en deelnemers bieden natuurlijk voldoende mogelijkheden voor leuke foto’s. Bij slecht weer gaat het geheel trouwens naar sporthal de Dommel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This