Jôrge Segers oud student aan de HAN Autotechniek publiceert boek in de VS

Boek Jorge Jôrge Segers oud student aan de HAN Autotechniek heeft een bijzonder baan. Hij is nl. Race ingenieur en mag zich dus helemaal uitleven in de techniek van raceauto’s. Vanuit zijn kennis en kunde daarover heeft hij een boek geschreven en in de VS uitgegeven. Je ziet het boek en Jôrge hiernaast.
De mensen die geïnteresseerd zijn in zijn boek kunnen meer informatie lezen (o.a. de inhoudsopgave en hoe te bestellen). En voor mensen die willen zien wat hij privé zo’n beetje doet (veel sport) heeft hij een foto-album aangelegd. Daarnaast is er veel informatie te vinden op zijn website. Wat ik daar weer mooi vond, is dat hij beschrijft hoe je een iPhone simpel dienst kunt laten doen als performancemeter van je raceauto.
Trouwens, je vindt er ook de nodige recensies van zijn boek. Zoals deze:

"This is an important subject and an important book. There’s only one other good book on subject and it’s out of print and very expensive. I believe this book will be widely used  by raceteams everywhere for a long time… You only need this one book to do the analysis job, not several books. Every team needs this book!"

Bill Milliken, Author of the bestseller ‘Race Car Vehicle Dynamics"

Kortom: mooi om te lezen dat een student van de HAN zover kan komen en vast en zeker zijn passie in de praktijk kan brengen. Hij mag hier met recht trots op zijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This