Select Page

HAN Faculteit Techniek: kort videootje

Het tintelt, het bruist, het borrelt, het voelt goed! Dat was het gevoel na afloop van het gesprek met Ella Hueting, directrice van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, faculteit Techniek en mijn rondgang langs een aantal mensen. Het voelde als een warm bad. Ik voelde me er gelijk thuis. Geinig dat al een aantal mensen mijn weblog hadden gezien of me zelfs al op Twitter hadden gevonden.
Ik heb zelfs al even mijn kantoor gezien en hoef daar weinig te zitten. Want ik mag mijn  gang gaan met het in beeld brengen van alles wat er bij faculteit Techniek gebeurt. Wow, precies wat ik had gehoopt. Ruimte, vertrouwen, gastvrijheid en een creatieve omgeving.
Op mijn wandeling door het gebouw heb ik even snel wat video opnames gemaakt met mijn Vado. Je vindt het videootje hieronder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Pierre

  Hé, een reactie plaatsen zonder gebruik van TypeKey gaat sneller en eenvoudiger dan mét. Dat doe ik dan dus voortaan ook maar niet meer. (Weer wat geleerd!)

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @pierre dank je. Ja inloggen met TypeKey of ook andere myopenid-achtige sites duurt altijd langer. Maar hier kun je dat inderdaad ook zonder doen 😉
  Ik zou trouwens graag eens bij jullie lab komen kijken als dat kan en mag van jou.

  Antwoord
 3. Pierre

  Hoi Hans,
  Prima. Bel maar effe, prikken we een datum.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This