Select Page

HAN festival 2008

HAN Festival 2008 (de introductie voor nieuwe studenten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) wordt een spectalaire gebeurtenis als je het programma bekijkt. Er is op 27 en 28 augustus een Intromarkt, Sportintro, Introfeest en Staddag. En dat zowel in Arnhem als Nijmegen.

Op de Intromarkt introduceren meer dan 40 bedrijven, verenigingen en instellingen zich en is er de kans zoals de organisatie meldt om gadgets te scoren. Op het feest komen artiesten zoals Don Diablo, De Sjonnies en DJ Cor. De feestgangers kunnen blijven slapen op de Campus en ‘s ochtends is er een uitslaapontbijt. Daarna wordt de stad verkend door langs kroegjes, culturele instellingen en dergelijke te struinen en natuurlijk zullen er op diverse plekken sportieve uitdagingen te vinden zijn. In de Sportintro kunnen studenten allerlei sporten beoefenen die aangeboden worden door plaatselijke sportverenigingen.

Om een indruk te krijgen van het festival kun je op onderstaand plaatje klikken. Er start dan een leuke video van 3.36 minuten van het festival van 2006 in je Windows Media Player. Als je de video in een aparte player in je browser wilt opstarten dan klik je op deze link: video in player in je browser. Of ga naar de pagina met de video bij SURFMedia. Ik zal kijken of ik van dit festival hier en daar wat kan filmen en foto’s maken. Overigens, de foto’s van het HAN Festival in 2007 staan op deze pagina.

HAN festival
Klik op het plaatje voor de video in Windows Media Player

Update: ik heb nu ook foto’s en een video van HAN Festitval 2008 op deze blog staan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This