Select Page

Foto’s HAN Festival 2008: intromarkt en sportintro

Vanmiddag was ik weer even in Arnhem bij het HAN Festival, het introductiefeest voor eerste jaars. Het was er een gezellige sfeer met veel activiteiten. Geinig dat enkele studenten me herkenden van de introductiedag voor nieuwe medewerkers. Ze vroegen toen waar ze moesten zijn toen ik even bij het auditorium ging kijken. Het contact met de studenten was hartelijk en gezellig.
Hieronder tref je de slideshow aan van mijn foto’s. Deze slideshow is trouwens een nieuwe mogelijkheid in Flickr. Door middel van een stukje code die je kunt kopieëren en dan in je blog kunt plakken, maak je simpel een slideshow. Er zit ook een knop bij om de foto’s full-screen te bekijken. Die vind je als je met de muis over het plaatje gaat aan de rechterkant.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans Mestrum

    Even vastleggen voor mezelf (en wellicht andere) hier. De maten zijn nu 508×338. Daardoor vallen de zwarte randen weg. Tip van denkbeeldhouwer

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This