Select Page

Fotoblog: Beekse Bergen

De laatste dagen van de vakantie geteld, eergisteren en vandaag. Gisteren waren we in de Beekse Bergen. Altijd een heerlijk uitstapje in de prachtige natuur van Hilvarenbeek. En met die mooie zomerdag was het extra genieten.
Ik heb de dieren onderweg maar eens op de foto staat, want wie weet wil iemand in het onderwijs ze wel in de les gebruiken. Mijn vrouw in ieder geval wel. Oh ja en als je de foto’s full-screen wil bekijken, dan kan dat door aan de rechterkant op het vierkantje te klikken. Mooie optie van Flickr.

 

Link naar de set Beekse Bergen in Flickr.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This