Select Page

Foto’s Dames Hockey Goud

Ik heb net even foto’s gemaakt van de wedstrijd van de dames hockeyploeg om goud. Klik op het plaatje om naar de set te gaan. Mooie plaatjes (ook al zijn ze natuurlijk vaak bewogen).

 

dames hockey goud

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Fred Zelders

  Misschien een domme vraag: Heb je deze foto’s gemaakt om je TV toestel of je camera te testen, of is er een andere reden?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @fred geenv an beide Fred 😉 Ik wilde het gewoon vastleggen. Er zijn altijd mensen die het niet gezien hebben. Dus gewoon eigenlijk voor de gein.
  Overigens wordt de set goed bezocht.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This