Select Page

Videoblog: wandeling door beeldentuin Interart.nl in Heeswijk-Dinther

Een wandeling door beeldentuin Interart.nl. Ik was er zaterdag en heb even met mijn Creative Vado rondgewandeld en er onderstaande video van gemaakt. Kunnen we gelijk zien wat de kwaliteit is van het cameraatje. En natuurlijk kwam ik Dick Rakhorst weer tegen.

.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Dick Rakhorst

  Mijn echtgenote Astrid en ik van http://www.interart.nl waren zeer aangenaam verrast met de video van Hans over onze tuin.
  Normaal hebben we altijd een foto van de maand, maar misschien is het wel een idee om dat ook aan te vullen met een video van de maand.
  De tuinarchitect arend jan van der horst heeft er wel voor gezorgd dat er altijd iets anders te zien is en ook de flora en zelfs de fauna biedt naast de
  beelden veel mogelijkheden.
  Naast jonge uitvliegende torenvalken zijn er soms patrijzen, dwarrelt de prachtige koninginnepage soms rond of houdt de familie haas hier haar eigen olympiade.
  Gisteren zat de ijsvogel nog pontificaal op een van de bruggetjes of komen we de inmiddels groot geworden roodwangschildpadden zo maar tegen op het gras in een poging om hun eieren in te graven.
  Kortom genoeg voor zeer diverse boeiende video’s.
  Misschien moeten we MAAR EENS BEGINNEN!!
  Wie doet er mee?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This