Select Page

Wie wil een banner voor me maken? HAN’s on Experience

Heb jij zin om een nieuwe banner voor deze weblog te maken? Laat het me dan weten. Graag wil ik een logo waarin het woordgrapje met de HAN en mijn voornaam HANS naar voren komt. Vandaar HAN’s on Experience. HAN is Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik ga werken. Het zou dus geinig zijn om die naam terug te laten komen in het logo. Zou ook HANs on Experience kunnen zijn of HAN’s ON experience of….. nou ja leef je uit zou ik zeggen.
De afmetingen zijn 800×120 pixels en het aantal kb’s moet natuurlijk zo klein mogelijk zijn. Als je mijn huidge banner als file wilt dan hoor ik het wel.
Wie is die creatieveling die dit klusje wil klaren? Natuurlijk zal ik je toevoegen aan mijn gallerie van eeuwige roem en vermeld ik je hier op mijn weblog. Stuur me een email of zet een reactie hieronder neer.
Ik ben benieuwd!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

  1. Hans Mestrum

    De banner die Fred hierboven noemt is niet meer beschikbaar. Ik heb de banners in Flickr gezet waar je ze kunt zien. Klik op de link hieronder. Welke vind je het mooiste?
    http://tinyurl.com/6evhkq

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This