Wie wil een banner voor me maken? HAN’s on Experience

Heb jij zin om een nieuwe banner voor deze weblog te maken? Laat het me dan weten. Graag wil ik een logo waarin het woordgrapje met de HAN en mijn voornaam HANS naar voren komt. Vandaar HAN’s on Experience. HAN is Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik ga werken. Het zou dus geinig zijn om die naam terug te laten komen in het logo. Zou ook HANs on Experience kunnen zijn of HAN’s ON experience of….. nou ja leef je uit zou ik zeggen.
De afmetingen zijn 800×120 pixels en het aantal kb’s moet natuurlijk zo klein mogelijk zijn. Als je mijn huidge banner als file wilt dan hoor ik het wel.
Wie is die creatieveling die dit klusje wil klaren? Natuurlijk zal ik je toevoegen aan mijn gallerie van eeuwige roem en vermeld ik je hier op mijn weblog. Stuur me een email of zet een reactie hieronder neer.
Ik ben benieuwd!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

  1. Hans Mestrum

    De banner die Fred hierboven noemt is niet meer beschikbaar. Ik heb de banners in Flickr gezet waar je ze kunt zien. Klik op de link hieronder. Welke vind je het mooiste?
    http://tinyurl.com/6evhkq

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This