Welke webfeeds voor HBO-onderwijs beveel je me aan?

Zo, nu ik in het HBO ga werken kan ik in Netvibes mijn tabblad met allerlei webfeeds van het voortgezet onderwijs opschonen. Maar welke feeds pak ik er nu voor terug? Misschien heb jij een idee welke feeds ik als medewerker van een HBO instelling zeker moet toevoegen?
Ik hoor je aanbevelingen graag.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. essen2punt0

  Oi, daar moet ik even over nadenken.
  Maar ik ben tegelijkertijd wel heel benieuwd naar jouw Netvibes tabs voor het VO.
  Care to share? 😉

  Antwoord
 2. Krispijn Beek

  Van edubloggen heb ik weinig verstand. De enige die ik echt volg is Wilfred Rubens. Het valt me altijd op dat hij een enorme berg weblogs heeft staan over edubloggen in z’n blogrol. Misschien dat hij nog tips heeft voor je?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ja da’s waar. Ik lees Wilfred al jaren via mijn feedreader maar zal nu ook eens naar zijn blog gaan om die blogroll door te spitten. Thx!

  Antwoord
 4. Jeroen van Beijnen

  De verschillende RSS-feeds van de Fontysmediatheek natuurlijk: http://www.fontysmediatheek.nl
  Feeds van de weblog berichten (onderverdeeld in verschillende clusters en opleidingen). En natuurlijk de feeds die vanuit de wikipagina van de mediatheek gegenereerd worden.
  Even met Yahoo pipes samenvoegen en laten filteren op de trefwoorden die voor jou en jou vakgebied interessant zijn en je hebt een mooie gepersonaliseerde informatiebron erbij.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This