Intreerede Dany Jacobs bij de HAN

20 Juni hield Dany Jacobs als lector Kunst, Cultuur en Economie zijn intreerede aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De titel van zijn rede was: "De erfenis vn tante Jane".

Op de HAN site staat te lezen:

"Jane Jacobs (1916-2006) was een belangrijke en zeer inspirerende (Amerikaans-Canadese) selfmade onderzoekster met hart voor de creatieve, dynamische stad. Ze was de eerste die over dit onderwerp schreef (1961). Volgens Dany Jacobs is het werk van zijn tante tot op de dag van vandaag nog altijd niet overtroffen.

Tijdens zijn rede trok Dany Jacobs dan ook de belangrijkste lessen uit haar werk voor middelgrote steden en in het bijzonder Arnhem. Een stad met buitengewone creatieve potentie (de tweede stad van Nederland wat betreft aanwezigheid van kunstenaars), maar ook met de nodige uitdagingen (de vijfde stad wat betreft grootstedelijke problematiek). Dany Jacobs betoogde dat een creatieve stad met name een dynamische stad is die voor dit soort uitdagingen de goede oplossingen weet te verzinnen."

Hieronder tref je zijn zeer interessante rede aan.
Launch in external player

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This