HAN-blad over Praktijkgericht

Ik heb net de nieuwe uitgave van het HAN-blad gelezen. Dit nummer diept het thema Praktijkgericht uit. Je kunt het HAN-blad Praktijkgericht als pdf downloaden (pdf). In deze uitgave gaat het vooral om toegepast onderzoek, de wisselwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs en wat het effect daarvan is op studenten in het hbo.

Inhoud:

  • Hoe kijkt een ondernemer pur sang aan tegen de deelname van studenten aan het MKB (‘MKB te veel afwezig op hbo’)
  • Over docenten die geschoold worden via de Professionele Opleidingsschool voorbeeld van praktijkgerichte onderzoek (studenten voertuigakoestiek onderzoeken geluidsdempend materiaal)
  • Het in huis halen van de praktijk (door de aankoop van een schaalmodel bagagetransportsysteem en een productiestraat)
  • Meer over de ambities van de (nieuwe) CvB-leden bij de HAN
  • Hoe studenten ondernemers kunnen worden m.b.v. het GO! (Gelderland Onderneemt) project
  • Pabo studenten als ICT-experts
  • HAN masterclass Peter Senge
  • etc.

Mooi blad om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij HAN, maar ook over diverse projecten en ontwikkelingen in het HBO.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This