Moblog: Gesprek bij HANGesprek bij HAN, originally uploaded by Hans on Experience.

Gesprek bij HAN

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Willem

  Toch weer onderwijs Hans?
  Leuk man!

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Willem, je mag nooit meer raden 😉
  Ik was nog met wat anders bezig (D66 nieuwe mediaspecialist) dus kon niet reageren toen.
  En inderdaad (je andere reactie) een superbaan lijkt me. Ze halen me inderdaad binnen op mijn passie en expertise, want ze belden me in eerste instantie voor heel iets anders daar. Na het gesprek wilde ze me hiervoor hebben.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: een baan via Twitter?

  | View | Upload your own (slideshow van Guide Crolla) Vrijdagmiddag: vacatures doornemen en telefoontje afwachten van gesprek bij D66Ja zo zou je het wel kunnen noemen. In 23 clicks zoals je hierboven ziet in de slideshow van Guido Crolla. Afgelopen v…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This