Select Page

Gerjanne Tiemens stuurde me haar banner-fröbel

Wow mooi zeg. Gerjanne Tiemens ofwel @gerjanne in Twitter stuurde me net 3 mooie banners. Met het logo van de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen) erin verwerkt. Geweldig! Ik heb ze hier even iets kleiner neer gezet. Ze staan ook in de Flickr banner set. Welke vind jij het mooist? Trouwens Gerjanne heeft ze zelf ook even in Flickr gezet.

banner HANs

banner HANS1

banner HANds1

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Wim Haver

  Goedemorgen Hans,
  Wat betreft plaatje gaat mijn voorkeur uit naar nummer 3. Ik heb alleen nog mijn twijfels over de “(d)”. De “(d)” maakt de suggestie van wat ik zou moeten denken als ik dit lees te eenvoudig.
  Ik ben reuze benieuwd naar het uiteindelijk resultaat.
  Groet van Wim

  Antwoord
 2. Gerjanne Tiemens

  Bij nummer 3 kan de (d) er natuurlijk ook tussenuit, dat is geen probleem.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Dag Wim, van die nummer 3 vind ik persoonlijk het rood niet zo mooi. De foto wordt daar onduidelijk van. Net alsof het niet goed gelukt is. Van die d ben ik met je eens. Een woordgrapje moet je niet uitleggen 😉
  Hier bij mij thuis vinden ze nummer 1 het mooist. Van nummer 2 staan de 2 plaatjes direct naast elkaar, wat we minder mooi vinden. De kleuren van 1 ‘lopen’ ook mooier: rood-blauw-rood-blauw

  Antwoord
 4. Krispijn Beek

  Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 1 of nummer 3. Bij 3 ben ik het wel met Hans eens dat de rode foto wat verder bijgeschaafd kan worden, ziet er nu inderdaad wat onscherp uit. Het verspringen van de tekst over twee regels maakt de banner in mijn ogen dynamischer dan de eerste banner. Tot zover mijn 2 cent.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This