Select Page

Arnhem en HAN: here I come!!

Wow ik heb een andere baan!! Per 1 sept. ga ik bij de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) werken bij de faculteit Techniek en de Informatica Communicatie Academie in Arnhem. Ik ga daar vanalles doen met nieuwe media, trendwatchen en wellicht lesgeven bij Ella Hueting. Dus het is prachtig om mijn expertise en passie in te kunnen zetten. De HAN maakt zijn slogan nu al waar door te zeggen: HAN geeft je de ruimte!
Ik ben er zeer content mee en de ideeën borrelen aan alle kanten op. Een compliment is op zijn plaats voor de voortvarende aanpak van de HAN. Afgelopen vrijdagavond werd ik benaderd en gisteren en vandaag werden de zaken afgerond. Ik zal deze case nog uitgebreider beschrijven op deze plek, omdat het een prachtig voorbeeld is van hoe de online community en je online presence kan werken:  Guido alvast bedankt!
Eigenlijk is de naam Hans on Experience van deze weblog zo gek nog niet (als je komma in mijn naam zet)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

11 Comments

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Geweldig nieuws Hans! Van harte gefeliciteerd. Ik ga je dus vaker zien. Alles en iedereen komt uiteindelijk naar Arnhem.
  Wat een geweldig vooruitzicht. Geniet ervan.

  Antwoord
 2. Willem

  Nogmaals van harte Han’s!
  Ik zou bijna jaloers worden: een baan waarin je alle ruimte krijgt om met passie te werken.
  Ik wens je veel succes en ben nu al benieuwd naar de berichten die hier na de zomer zullen verschijnen…

  Antwoord
 3. Guido Crolla

  Han’s, Gefeliciteerd, Ik verheug me op een inspirerende samenwerking!

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @Henk Jan, Guido, Fred, Willem en Guido: bedankt voor jullie felicitaties. Guido Crolla jij vooral bedankt, door jouw oplettendheid en inzet ben ik toch aan tafel gekomen bij jullie. Ik heb er heel veel zin in!

  Antwoord
 5. Gerjanne Tiemens

  kijk, dat zijn nog eens mooie berichten! En als je straks zo dicht in de buurt zit, gaan we elkaar wellicht eindelijk eens IRL ontmoeten! GefeliciTaart!!!

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: een baan via Twitter?

  | View | Upload your own (slideshow van Guide Crolla) Vrijdagmiddag: vacatures doornemen en telefoontje afwachten van gesprek bij D66Ja zo zou je het wel kunnen noemen. In 23 clicks zoals je hierboven ziet in de slideshow van Guido Crolla. Afgelopen v…

  Antwoord
 7. martijn aslander

  van harte!
  leuke onmgeving daar, Dani Jacobs en Frans Nauta zitten er ook al 🙂
  Als je een gastdocent lifehacking nodig hebt, let me know 🙂

  Antwoord
 8. ella hueting

  Beste HANs, ook al ben je (officieel) nog niet begonnen, je komst is nu al een succes. In een paar filmpjes heb je de HAN faculteit techniek, al meteen op een rake manier neergezet. Ik heb nog geen moment spijt gehad van onze toch wat impulsieve keuze en verheug me op de samenwerking de komende tijd.

  Antwoord
 9. Hans Mestrum

  Dag Ella, wow bedankt voor je mooie complimenten. Fijn om te horen dat het je bevalt. Ik geniet daar van. Ik voel me op de HAN ook meer dan welkom en het voelt goed. En bij dit soort werk straalt dat af op het resultaat, want het gaat immers om passie en beleving.
  Ik kijk ook uit naar onze samenwerking en heb er alle vertrouwen in dat het een plezierige en goede samenwerking wordt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This