Select Page

2 Video’s Arnold Cornelis over De Vertraagde Tijd

Ik werd zojuist uitgenodigd voor de Arnold Cornelis Ning. En mensen die mijn blog al langer lezen weten dat ik een groot fan ben van deze filosoof, die met het boek Logica van het Gevoel een standaardwerk heeft geschreven zoals ik nog nooit ben tegen gekomen. Ook zijn boek De Vertraagde Tijd is een prachtig werk. Ik was dan ook blij verrast dat er 2 video’s op die Ning stonden waarin je Arnold Cornelis ziet en hoort praten over De Vertraagde Tijd. En dat moet ik hier natuurlijk bloggen!
Ik kan iedereen aanraden om eens naar deze video’s te luisteren en ze op je in te laten werken.

Je vindt de video’s dus op de Arnold Cornelis Ning.
Update: de video’s zijn (even?) verwijderd totdat het duidelijk is of de video’s embedded mogen worden.

Update 6-11-2014

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This