2 Video’s Arnold Cornelis over De Vertraagde Tijd

Ik werd zojuist uitgenodigd voor de Arnold Cornelis Ning. En mensen die mijn blog al langer lezen weten dat ik een groot fan ben van deze filosoof, die met het boek Logica van het Gevoel een standaardwerk heeft geschreven zoals ik nog nooit ben tegen gekomen. Ook zijn boek De Vertraagde Tijd is een prachtig werk. Ik was dan ook blij verrast dat er 2 video’s op die Ning stonden waarin je Arnold Cornelis ziet en hoort praten over De Vertraagde Tijd. En dat moet ik hier natuurlijk bloggen!
Ik kan iedereen aanraden om eens naar deze video’s te luisteren en ze op je in te laten werken.

Je vindt de video’s dus op de Arnold Cornelis Ning.
Update: de video’s zijn (even?) verwijderd totdat het duidelijk is of de video’s embedded mogen worden.

Update 6-11-2014

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This