Select Page

Naam Tulip Computers wordt waarschijnlijk Nedfield

Ik lees net wat waarschijnlijk de nieuwe naam wordt van Tulip Computers, mijn vorige werkgever waar ik 19 jaar gewerkt heb. Het voornemen is om per 26 juni (een dag na de AvA) de naam te veranderen naar Nedfield (pdf). Geen verkeerde naam moet ik zeggen. Het geeft aan dat de oorsprong Nederland is en in combinatie met het woord field roept het bij mij associaties op van een netwerk. Jammer alleen dat het de laatste schermutselingen zijn met de naam Tulip Computers. Alhoewel….Nedfield wil de merknaam Tulip verkopen. Dus als er iemand is die belangstelling heeft voor een heel sterk merk, dan weet je waar je moet zijn. Ik ben benieuwd naar het logo en de huisstijl.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This