Capgemini: jaarverslag als experience

jaarverslag capgemini Jaarverslagen zijn nu doorgaans niet de meest interessante stukken om door te lezen. En toch zie je steeds meer hele mooie voorbeelden van hoe het wel kan. Ik heb al prachtige kleurige boekwerkjes gezien met veel kunst erin en foto’s van mederwerkers. Maar dit was ik nog niet eerder tegen gekomen: Interactief jaarverslag van Capgemini (kies voor interactive version). Je wordt helemaal ondergedompeld in een zeer rijke multimedia experience. Overal vind je video’s en foto’s, prachtige animaties en flashes om saaie grafieken en cijfers te verbeelden. Veel interviews met mensen van Capgemini als video en bij stukken tekst vaak ook een bijbehorend filmpje om de zaak te verlevendigen. Daarbij is alles ook nog in pdf online te zien als een Macromedia flashpaper.
of je kunt het downloaden als pdf. Ook al ben je niet geïnteresseerd in jaarverslagen op zich, dan nog is deze site de moeite van het bezoeken waard en een mooi voorbeeld van hoe je zelfs van een jaarverslag een belevenis kunt maken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This