Select Page

Web 2.0 business models

Ik kwam bij Wilfred Rubens een interessante posting tegen over hoe je nu met education 2.0 geld kunt verdienen. En toen ik doorklikte naar de bewust posting die Wilfred aanhaalt, kwam ik een mooie presentatie tegen over web2.0 business models die ik jullie en mezelf niet wil onthouden. Het geeft een mooi overzicht over web 2.0, hoe je je kunt positioneren, wat de business modellen zouden kunnen zijn, hoe je meer bezoekers/gebruikers je zou kunnen krijgen en hoe je innovatief kunt zijn. Mooie schema’s en foto’s verduidelijken de zaak.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This