Select Page

Morgen reunie van Tulip Computers en Compudata

tulip-compudata

 

 

 

 

Morgen is de reunie van Tulip Computers en Compudata. En wat denk je? Komt er meer dan 400 man!! Wow. Oud directeur Franz Hetzenauer zal er ook zijn en natuurlijk vele oudcollega’s die er gewerkt hebben vanaf het begin tot 1995. Geinig. De site waar ik naar link staat vol met foto’s en video’s uit de goede oude tijd.
De organisatie had ingezet op 80 deelnemers. Tja, dat zijn er dus wat meer geworden smile_wink
Oh ja, voor degenen die zich afvragen wat Compudata is/was: dat was de eerste naam van het bedrijf die de Tulip pc’s maakte. Tulip was destijds dus de modelnaam. Later is het de bedrijfsnaam geworden. 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This