Morgen reunie van Tulip Computers en Compudata

tulip-compudata

 

 

 

 

Morgen is de reunie van Tulip Computers en Compudata. En wat denk je? Komt er meer dan 400 man!! Wow. Oud directeur Franz Hetzenauer zal er ook zijn en natuurlijk vele oudcollega’s die er gewerkt hebben vanaf het begin tot 1995. Geinig. De site waar ik naar link staat vol met foto’s en video’s uit de goede oude tijd.
De organisatie had ingezet op 80 deelnemers. Tja, dat zijn er dus wat meer geworden smile_wink
Oh ja, voor degenen die zich afvragen wat Compudata is/was: dat was de eerste naam van het bedrijf die de Tulip pc’s maakte. Tulip was destijds dus de modelnaam. Later is het de bedrijfsnaam geworden. 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This