Wat ligt er nu op mijn leesplank?

Op dit moment ben ik de volgende boeken aan het lezen.

digitale fotografie

Handboek digitale fotografie & beeldbewerking – Frans Barten
Prachtig boek over de theorie, basistechnieken, projecten en montages.

door de bomen het bos zien Door de bomen het bos zien – Jan Bommerez
Boek over transformationeel leiderschap. Transformatie kun je niet leren. Het is nl. een zelforganiserend proces. Pas wanneer we leren kijken vanuit zingeving wordt effectiviteit betekenisvol. In de co-creatie wordt het verschil gewaardeerd, de dialoog gezocht en wordt er gewerkt vanuit verbondenheid.

feilloos adviseren Feilloos adviseren – Peter Block
Praktisch boek dat in gaat op de verschillende stadia van het adviesproces. Vooral het specifieke gedrag van de adviseur en de sociaal-psychologische aspecten die een rol spelen in dit proces komen aan bod.

Mijn complete boekenlijst vind je op mijn weblog of in

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This