Select Page

Edu-content wiki nu ook echt open voor iedereen

Ik heb net even de edu-content wiki helemaal open gezet. Dus je hoeft nu geen account meer aan te maken op iets toe te voegen of te veranderen aan de content. In eerste instantie had ik een kleine drempel aangebracht in de vorm van het aanmaken van een account voor mensen die iets wilden doen. Dit in verband met het feit dat leerlingen de wiki zouden kunnen gaan gebruiken. Maar nu dat niet het geval is, heb ik die drempel laten vallen.
De content bied ik nu ook aan in een offline Word versie aan de leerlingen. Niet echt efficiënt maar goed, het is al prachtig dat leerlingen straks de content gaan gebruiken. Hopelijk ziet het bestuur ook de voordelen van een wiki. Ik heb ze namelijk een brief gestuurd met daarin de voordelen van een wiki voor vooral de leerlingen, maar natuurlijk ook voor de leerkrachten en andere belangstellenden.
Eens kijken hoe daar op gereageerd gaat worden. Maar het feit dat me gevraagd is de content offline beschikbaar te stellen geeft te denken. Voor mij is het vullen van de wiki in ieder geval efficiënt genoeg om er mee door te gaan. Ik heb zo tenminste een goed overzicht van wat ik gedaan heb en wat ik nog kan doen. Het is overzichtelijke en allemaal in dezelfde layout. En natuurlijk vind ik het mooi dat anderen er weer gebruik van kunnen maken.
Heb je dus nog mooie links voor Franse of Engelse grammatica, voeg ze dan toe.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This