Edu-content wiki uitgebreid met Engelse grammatica

Gisteren ben ik gestart met het uitbreiden van de edu-content wiki met Engelse grammatica.

De inhoudsopgave nu ziet er als volgt uit:

Richtlijnen Engelse grammatica per leerjaar
Theorie en oefeningen Engelse grammatica leerjaar 1 per onderwerp
Theorie en oefeningen Engelse grammatica leerjaar 2 per onderwerp

Komende weken (nou ja deze week en na de 2 weken vakantie weer) zal er nodige content verzameld worden daar. En natuurlijk komt er ook een gedeelte voor leerjaar 3.

Grappig. Ik zie al veel hits binnen komen op het gedeelte Franse grammatica en dat wat er al staat voor Engels. Kennelijk zijn er meer mensen (leraren?) op zoek naar online content. En het is natuurlijk geweldig dat al die mensen die content online hebben gezet! Dat is nog eens open source.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This