Select Page

Digitale wereld, digitale identiteit en digitaal onderwijs: Wilfred Rubens

Wilfred Rubens gaf een Studium Generale-lezing voor het Kenniscentrum Pedagogiek Zwolle. In deze presentatie  gaat hij in op enkele technologische ontwikkelingen, de invloed hiervan op gedrag en digitale identiteit (ook van jongeren) èn de gevolgen hiervan voor het onderwijs (aandacht besteden aan mediawijsheid, aansluiting zoeken op belevingswereld).
Mooie presentatie die stof tot nadenken geeft. Want iedereen heeft wel ervaring opgedaan met internet, al is het maar dat je je DigiD-code kwijt was of een bestelling doet via internet. Maar wat zijn de voordelen en de nadelen? Hoe denkt de jeugd er over? En ben jij ook al een merk op internet?
Aanrader !

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This