Digitale wereld, digitale identiteit en digitaal onderwijs: Wilfred Rubens

Wilfred Rubens gaf een Studium Generale-lezing voor het Kenniscentrum Pedagogiek Zwolle. In deze presentatie  gaat hij in op enkele technologische ontwikkelingen, de invloed hiervan op gedrag en digitale identiteit (ook van jongeren) èn de gevolgen hiervan voor het onderwijs (aandacht besteden aan mediawijsheid, aansluiting zoeken op belevingswereld).
Mooie presentatie die stof tot nadenken geeft. Want iedereen heeft wel ervaring opgedaan met internet, al is het maar dat je je DigiD-code kwijt was of een bestelling doet via internet. Maar wat zijn de voordelen en de nadelen? Hoe denkt de jeugd er over? En ben jij ook al een merk op internet?
Aanrader !

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This