Select Page

Upgraden naar MovableType 4 ??

Zal ik upgraden naar MovableType 4? Dat vraag ik me de laatste weken af. MT4 is een major upgrade met heel veel interessante nieuwe features. Maar ook met compleet andere templates e.d. En aangezien ik toch meer dan 2500 postings hier heb staan en natuurlijk wil dat alle links blijven werken ben ik wat voorzichtig.
Maar misschien zijn er al mensen die hun blog hebben geupgraded. Ik zou graag eens horen hoe dat ging. Ik heb MT4 al wel geinstalleerd en dat werkte goed, maar hoe zal de upgrade verlopen en dan vooral met mijn templates.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Tim

  Ik krijg deze week iets vergelijkbaars met WordPress 2.5. Ben bezorgd om de werking van mijn plugins.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ja kan ik me voorstellen. Is ook de reden waarom ik destijds niet voor wordpress heb gekozen. Movabletype heeft er toch wat minder. Maar daar zit ik nu dus met totaal gewijzigde templates…. Maar op zich zou het moeten werken en kan ik de template van tevoren al zodanig veranderen (of achteraf) dat ze weer datgene doen/laten zien wat ik wil. Maar kost wel weer het nodige uitzoek werk.
  Succes met je upgrade!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This