Select Page

St. Matthew Passion livestream via internet met Monteverdi.tv

monteverdi.jpgMorgen toch eens kijken hoe dat werkt. Ik kreeg nl. een uitnodiging bij de livestream van de St. Matthew Passion Mattheus Passion uitgevoerd door Nederlands Bach Society vanuit Naarden. Dit ter gelegenheid van de premiere van Monteverdi.tv, the digital concert hall. Met een speciale code kan ik dan inloggen en het gebeuren live mee maken!
Ik weet alleen niet of het nu de Mattheus is of de St. Matthew Passion (update: zie de reactie hieronder). Als je op de homepage kijkt zie je een affiche van de Matthäus, maar als je de player gaat downloaden of kaartjes wil kopen dan staat er St. Matthew Passion….
Evengoed toch een mooi initiatief. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit is van die livestream. Ik heb intussen de player gedownload. Dat is een beeldvullende applicatie, net zoiets als Joost. Het scherm waar de livestream in zal worden afgespeeld is een Windows Mediaplayer.
Ha, schiet met net iets te binnen. Zou ik nu die livestream via ustream.tv hier aan kunnen bieden op mijn blog? Daarbij speelt natuurlijk de vraag of het technisch kan en of het legaal is. Hhmm, misschien dat de mensen bij Monteverdi daar wat meer over kunnen vertellen. Zou wel een leuke case en actie zijn voor de lezers hier.
Update: het is dus de Matthäus Passion lees ik op de site van de Bachvereniging.
Update 2: Matthäus Passion (originele Duitse naam) en St Matthew Passion (Engels schrijfwijze)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This