Select Page

RSS feeds van vacaturesites niet altijd even handig

vacaturesites Ik volg de laatste tijd nogal wat vacaturesites met behulp van Netvibes. Daar heb ik dus de nodige webfeeds al dan niet met searchopdracht in zitten. Op zich handig, alleen is het wat onhebbelijk dat er een aantal bij zijn die regelmatig vacatures de status niet gelezen meegeven terwijl ik ze al wel gezien heb. Alsof die vacatures dus nieuw zijn. Waarschijnljk komt dat omdat het zoekopdrachten zijn denk ik. Want die wordt natuurlijk frequent ‘gedraaid’ en dan worden de resultaten van de vorige keer weer overschreven. Het is in ieder geval niet handig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. Hans Mestrum

  Hallo Kaj,
  mijn betrekking bij Orion College zal eindig zijn…..

  Antwoord
 2. Kaj Rietberg

  Wanneer dan? En waar kijk je naar? Sorry, maar ben gewoon nieuwsgierig.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This