RSS feeds van vacaturesites niet altijd even handig

vacaturesites Ik volg de laatste tijd nogal wat vacaturesites met behulp van Netvibes. Daar heb ik dus de nodige webfeeds al dan niet met searchopdracht in zitten. Op zich handig, alleen is het wat onhebbelijk dat er een aantal bij zijn die regelmatig vacatures de status niet gelezen meegeven terwijl ik ze al wel gezien heb. Alsof die vacatures dus nieuw zijn. Waarschijnljk komt dat omdat het zoekopdrachten zijn denk ik. Want die wordt natuurlijk frequent ‘gedraaid’ en dan worden de resultaten van de vorige keer weer overschreven. Het is in ieder geval niet handig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Hans Mestrum

  Hallo Kaj,
  mijn betrekking bij Orion College zal eindig zijn…..

  Antwoord
 2. Kaj Rietberg

  Wanneer dan? En waar kijk je naar? Sorry, maar ben gewoon nieuwsgierig.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This