Select Page

Omroep Brabant: Brabant blogt. Doe je mee?

brabant blogt

Omroep Brabant loopt al lang voorop met toepassing van nieuwe media. Zo gaven ze alle Brabantse politici een weblog destijds en heb ik regelmatig met de redactie mogen samenwerken voor het beschikbaar krijgen van stukjes uit uitzendingen in YouTube.
Op de homepage van Omroep Brabant kom je natuurlijk de RSS feed toe en ook een podcast feed. Je kunt live radio volgen en ook het journaal bekijken. Iets wat ik nog niet gemeld heb hier is dat de laatste 5 weblogpostings van Brabants blogs op de homepage staan (zie plaatje hiernaast met 3 postings van mij erin). Je kunt dan doorklikken naar alle berichten van die Brabantse weblogs. omroep brabant blog aanmelden En om het allemaal makkelijk te maken kunnen Brabantse bloggers zichzelf aanmelden. Je kunt gewoon je weblog en webfeed en dergelijke invullen en je wordt opgenomen in de lijst van postings. Natuurlijk moet je wel aan een aantal spelregels voldoen:

“Spelregels: Je moet in Brabant wonen of er geboren zijn. Je weblog hoeft niet per se over Brabant te gaan, maar moet wel regelmatig worden bijgehouden. Commerciële, erotische en/of discriminerende weblogs worden niet opgenomen.”

Dat lijkt me dus niet zo moeilijk. Dus ben jij een Brabantse blogger? Meld je aan, dan word je ook opgenomen in de lijst. Mooi toch!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Tim Zunneberg

    En binnenkort is Omroep Brabant ook prominent op Hyves te vinden.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This