Select Page

John van Dongen: Het gaat NIET om de techniek

John van Dongen van KPC gaf vandaag een presentatie tijdens de design4all conferentie samen met Rik Steenaard van ROC Zeeland. Ze gingen daarbij in op e-portfolio’s. Behalve dat ik de presentatie de moeite waard vind en daarom hier publiceer, was ik ook aangenaam verrast door de applicatie die deze presentatie laat zien: issuu. Op de weblog komt het wat klein over, maar als je naar de presentatie zelf gaat (klik op Open Publication) krijg je een hele mooie presentatie van de sheets. Je kunt er dan van alles mee doen. Vergroten, bladeren etc. Erg fraai!
Gelijk ook maar even een accountje geopend.
Je kunt er allerlei pdf documenten voor gebruiken. Kijk er maar eens rond. Werkelijk prachtig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. John van Dongen

  Hoi Hans, ik heb een poosje terug ook al eens iets vermeld over deze applicatie. Hij is inderdaad er mooi en waardevol. Enige nadeel: je moet eerst een pdf-je maken van bijvoorbeeld een powerpoint. Kan overigens heel goed met: PrimoPDF.
  John

  Antwoord
 2. Willem

  Hee Hans,
  Ben ik jou dan misgelopen op de conferentie?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This