Select Page

John van Dongen: Het gaat NIET om de techniek

John van Dongen van KPC gaf vandaag een presentatie tijdens de design4all conferentie samen met Rik Steenaard van ROC Zeeland. Ze gingen daarbij in op e-portfolio’s. Behalve dat ik de presentatie de moeite waard vind en daarom hier publiceer, was ik ook aangenaam verrast door de applicatie die deze presentatie laat zien: issuu. Op de weblog komt het wat klein over, maar als je naar de presentatie zelf gaat (klik op Open Publication) krijg je een hele mooie presentatie van de sheets. Je kunt er dan van alles mee doen. Vergroten, bladeren etc. Erg fraai!
Gelijk ook maar even een accountje geopend.
Je kunt er allerlei pdf documenten voor gebruiken. Kijk er maar eens rond. Werkelijk prachtig.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. John van Dongen

  Hoi Hans, ik heb een poosje terug ook al eens iets vermeld over deze applicatie. Hij is inderdaad er mooi en waardevol. Enige nadeel: je moet eerst een pdf-je maken van bijvoorbeeld een powerpoint. Kan overigens heel goed met: PrimoPDF.
  John

  Antwoord
 2. Willem

  Hee Hans,
  Ben ik jou dan misgelopen op de conferentie?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This