Select Page

De kerndoelen in Jip en Janneke-taal

Ik hoef me de komende maanden niet te vervelen, want ik kreeg nog zo’n mooie opdracht:

“Graag ontvang ik een vertaling van de kerndoelen in “Jip en Janneke” taal voor leerlingen.”

Het gaat dus om de 58 kerndoelen van de Basisvorming.
Ooit ergens zoiets gezien, of zelf gemaakt? Schroom niet me te contacten.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Martien van Steenbergen

  Nog zo’n mooie community activiteit. Gebruik een Wiki. Nodig andere vakgenoten uit te werken aan die kerndoelen.
  Oh ja, mogelijk is Iederwijs al een mooie inspiratiebron voor je.

  Antwoord
 2. simone

  Ben je al klaar…….?
  Ik ga er ook mee bezig………maar ben ook op zoek naar mensen die het al klaar hebben
  groet Simone

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Hallo Simone, nee ben er nog niet mee klaar. Ik vind het lastig. Dus als je wat hebt, hou ik me aanbevolen.
  Succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This