Select Page

Livebloggen Oeteldonk: Cover it Live

Update: nu het livebloggen via coveritlive.com is afgesloten kun je het transcript nog afspelen. Je mist dan wel de poll die zichtbaar was onder het blogscherm en de mogelijkheid livereacties te geven. Ik heb zelf een reactie gegeven, Die zie je in het transcript.
Het transcript heb ik even onder de ´Verder Lees knop´ gezet.


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Pierre

  Mooie tip/toepassing Hans!
  Vooral het eenvoudig achteraf kunnen archiveren en op één plek bij elkaar kunnen zetten van alle korten berichten die je op deze manier de wereld in slingert is iets wat ik bij Twitter mis.
  Eens kijken hoelang het duurt voordat ze hier een echt multi-user versie van maken waarbij je op verschillende blogs zo’n box maakt die samen één tijdlijn vormt. Zodat meerdere bloggers samen kunnen livebloggen (gaat toch iets verder dan een reactie kunnen geven).

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ja en je hoeft voor de archivering niets te doen. Gaat automatisch bij het beeindigen van de sessie. Overigens is het toevoegen van de polls e.d. een fluitje van een cent. Heel gaaf. Op de blog zie je ook automatisch de tekst verschijnen die je in covert it live intikt. Een refresh is dus niet nodig. Ook de plaatjes, video en polls komen automatisch op je blog zonder refresh oid.
  Combineer dat met ustream.tv en je kunt zo een mooi verslag doen van een event.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This