Welke feedreader zal ik op mijn Nokia gebruiken?

Wat gebruik jij op je gsm om je feeds te lezen? Ik heb geen flauw idee wat voor feedreaders er zijn voor de Nokia 6233. Of zijn die er niet?
Iemand een idee?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Mark

  Je kan de minibrowser van Opera gebruiken. Deze webbrowser speciaal voor mobiele telefoons kan ook feeds bijhouden.

  Antwoord
 2. Marc Fonteijn

  Hmmm, hier heb ik ook mee gezeten. Wat ik tot nu toe het beste vind werken is simpelweg de mobiele site van bloglines.com. Grootste voordeel is dat je ‘s ochtends op kantoor niet meer de posts krijgt die je gisterenavond op de bank gelezen hebt.

  Antwoord
 3. Annet

  Wat ik gebruik op mijn PDA/telefoon is Mobipocket e-book reader. Het is er ook voor Symbian (zie http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/application.asp?device=SymbianOs), maar ik kan niet helemaal achterhalen of het op jouw Nokia ook gaat werken. Met het gratis programma e-book Creator kun je dan eenmalig zelf al je RSS feeds toevoegen die vervolgens met je telefoon gesynchroniseerd worden als je hem aan de pc hangt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This