Select Page

Welke feedreader zal ik op mijn Nokia gebruiken?

Wat gebruik jij op je gsm om je feeds te lezen? Ik heb geen flauw idee wat voor feedreaders er zijn voor de Nokia 6233. Of zijn die er niet?
Iemand een idee?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Mark

  Je kan de minibrowser van Opera gebruiken. Deze webbrowser speciaal voor mobiele telefoons kan ook feeds bijhouden.

  Antwoord
 2. Marc Fonteijn

  Hmmm, hier heb ik ook mee gezeten. Wat ik tot nu toe het beste vind werken is simpelweg de mobiele site van bloglines.com. Grootste voordeel is dat je ‘s ochtends op kantoor niet meer de posts krijgt die je gisterenavond op de bank gelezen hebt.

  Antwoord
 3. Annet

  Wat ik gebruik op mijn PDA/telefoon is Mobipocket e-book reader. Het is er ook voor Symbian (zie http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/application.asp?device=SymbianOs), maar ik kan niet helemaal achterhalen of het op jouw Nokia ook gaat werken. Met het gratis programma e-book Creator kun je dan eenmalig zelf al je RSS feeds toevoegen die vervolgens met je telefoon gesynchroniseerd worden als je hem aan de pc hangt.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This