Select Page

Windows LiveOneCare: ik krijg het echt niet aan de praat

Ik zou jullie op de hoogte houden over mijn ervaringen met Live OneCare. Nou die zijn dus nog steeds pet. Ik krijg het spul niet aan de praat. Na de oude versie verwijderd te hebben (zelfs met de OneCare Cleanertool) en de nieuwe versie geinstalleerd hebben bleef ik het probleem houden dat de registratie niet afgemaakt werd. Het blijkt dat de oude, eerder geinstalleerde versie nog in Live.com geregistreerd blijft….
Nu staan alle optie van Live OneCare wel aan, maar ik blijf nog steeds dat rode kruis zien dat er iets niet goed zit. Als ik dan klik op de knop die voorgesteld wordt, kom ik op allerlei schermen, maar geen die er toe doen.
Pfff wat een gekl@#. Op een gegegeven moment werkte er zelfs niets meer en moest ik naar een eerdere versie van Vista terug.
Nee dat werkt nog niet dus.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ha fred, afgelopen 2 weken niet naar gekeken. Ben naar Trentino geweest. Toch leuker dan Windows Live OneCare 😉

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Hey Hans!
  Welkom terug!
  Ik zou ook geen seconde getwijfeld hebben als ik moest kiezen 🙂

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This