Select Page

Vakantieritme

Het vakantieritme zit er nu lekker in. Wat vaker de grill aan buiten, lekker de bergetappes kijken in de Tour en veel vaker vroeg wakker. Laatste dagen ben ik al om 5.15 uur wakker. Dus volgens mij begin ik al aardig uitgerust te raken.
Natuurlijk bereid ik me voor op onze trip naar Italië met de bekende routekaarten en anwb boekies en heb ik de tuin een flinke beurt gegeven. Dat laatste is nog niet helemaal klaar. Deze week nog wat boompjes snoeien in de voortuin zodat ze weer mooi rond zijn.
Mijn dochters zijn ook weer thuis na hun vakantie met vriendinnen, dus het is nu weer lekker druk in huis. Gelukkig is het vandaag wat afgekoeld, man man wat een klef zweterig weer was het. Noodweer hebben we hier in Boxtel niet gehad afgelopen dagen, maar ik ben blij dat het niet meer zo warm is. Mijn dochter vond het in Frankrijk waar het meer dan 34 graden was veel aangenamer dan hier.
Deze ochtend ga ik voor het exit-gesprek naar Tulip. Dan hebben we dat ook weer gehad. Daarna gelijk even langs de anwb voor een routekaart van Duitsland die ik vergeten was en een kabelhaspel kopen zodat de grillplaat straks mee kan op vakantie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This