Select Page

Top 100 Marketing- en Communicatieblogs: naar plaats 16!

Ha, ik ben weer een plaatsje opgeschoven in de MarCom Top100 blogs. Bedankt alle mensen (35) die op me gestemd hebben.
Als je nu ook mijn blog leest en denkt: hé, kan Hans on Experience niet hoger of denk je: ik wil ook stemmen? Dat kan. Je kunt namelijk stemmen op Hans on Experience. En het aantal stemmen is belangrijk. Naast de kwaliteit (een 7 volgens de MarCom top100 jury) en de Google ranking (5).
Om te stemmen moet je je wel aanmelden bij marketingfacts.nl. En daar is natuurlijk ook niks mis mee. Want het is toch een zeer gerenommeerde weblog.
Ik ben benieuwd waar ik in augustus sta.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This