Select Page

Mijn Windows Live OneCare komt er aan

Miel belde zojuist. Hij stuurt me een pakket Windows Live OneCare op. Dat kan ik installeren. Zo kan ik mijn Sony Vaio met Windows Vista compleet maken en ben ik af van al die meldingen van de versie die nu op mijn Vaio heb staan. De update daarvan lukte niet goed met de licensekey en daarom stuurt Miel me dus een compleet pakketje toe. Het heeft in ieder geval tegen het volgende:
– antivirus
– antispyware
– antiphishing
– firewall
– backup en restore
– betere prestaties (defragmentatie e.d.)
Ik zal het eens installeren en natuurlijk mijn bevindingen hier melden.

(Disclosure: ik kreeg een Sony Vaio met Vista van Microsoft in bruikleen)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Erik van Roekel

    Hans, Windows Live OneCare is mooi en handig. Prima om mijn schoonmoeder te helpen, schreef ik al eens maar niet voor de ‘nerd’. Niets ten nadelen van het pakket overigens.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This