Select Page

Mijn Windows Live OneCare komt er aan

Miel belde zojuist. Hij stuurt me een pakket Windows Live OneCare op. Dat kan ik installeren. Zo kan ik mijn Sony Vaio met Windows Vista compleet maken en ben ik af van al die meldingen van de versie die nu op mijn Vaio heb staan. De update daarvan lukte niet goed met de licensekey en daarom stuurt Miel me dus een compleet pakketje toe. Het heeft in ieder geval tegen het volgende:
– antivirus
– antispyware
– antiphishing
– firewall
– backup en restore
– betere prestaties (defragmentatie e.d.)
Ik zal het eens installeren en natuurlijk mijn bevindingen hier melden.

(Disclosure: ik kreeg een Sony Vaio met Vista van Microsoft in bruikleen)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Erik van Roekel

    Hans, Windows Live OneCare is mooi en handig. Prima om mijn schoonmoeder te helpen, schreef ik al eens maar niet voor de ‘nerd’. Niets ten nadelen van het pakket overigens.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This