Select Page

Wil jij gastdocent zijn op het Orion College?

Ik krijg de laatste paar weken regelmatig de vraag of mensen gastlessen mogen komen verzorgen op het Orion College. Die mensen hebben waarschijnlijk goed gelezen dat we o.a. gebruiken maken van expertise ‘van buiten’. Mensen met een passie voor een bepaald onderwerp of expertise kunnen natuurlijk prachtig samenwerken met onze leerlingen.
Maar ik ga niet over de gastdocenten. Dat doet Kitty Janssen, onze rector van de school. Natuurlijk kan je wel aanbevelen en in ieder geval op mijn lijstje zetten, zodat ik je kan benaderen als het nodig is of als het zo uit komt.
Dus heb je een onderwerp of liever een passie waar leerlingen in de leeftijd van onderbouw Havo/Vwo iets mee kunnen, schroom dan niet dat aan me door te geven. Wat is er nou mooier om zo de connectie te leggen tussen binnen en buiten en je steentje bij te dragen aan de groei van jonge mensen.
Je kunt je reactie hieronder achter laten of me een mailtje sturen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

6 Comments

 1. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  als er interesse is in speciaal onderwijs of autisme neem dan contact met me op. Of gedragsmoeilijkheden.

  Antwoord
 2. Tony

  Mochten ze meer willen weten over de wereld in de toekomst, scenariodenken en bewust in het heden leven om zodoende je eigen toekomst te bepalen dan kom ik graag een keer langs om een verhaal te doen.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @tony en Kaj: bedankt! Zeer welkom. Ik heb jullie namen doorgegeven aan Kitty.

  Antwoord
 4. tony

  @Hans, super lijkt me leuk om een keer wat voor jullie te kunnen betekenen

  Antwoord
 5. Marcjan Koetsier

  Hoi Hans,
  Ik kom graag iets vertellen over succes en geluk. Wat zijn de geheimen van een succesvol en gelukkig leven?

  Antwoord
 6. Hans Mestrum

  @Marcjan: leuk dat je mijn weblog hebt gevonden! Ik werk niet meer bij het Orion College. Dus het lijkt me het handigst als je zelf contact met ze opneemt.
  Succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This