Laatste 4 werkdagen

Vandaag begin ik aan de laatste 4 werkdagen voor Tulip Computers, mijn werkgever waar ik 19 jaar gewerkt heb. Vanaf vrijdag ga ik dan heerlijk genieten van mijn vakantie. En daarna ga ik beginnen op het Orion College zoals ik al heb geschreven. Woensdag mag ik al even mijn groep van volgend jaar begroeten die bestaat uit nieuwe leerlingen en een aantal leerlingen die dit jaar al op het Orion College zaten en natuurlijk kennismaken met mijn nieuwe collega Margriet Jacobs, die ook leegroepbegeleider is geworden. En a.s. vrijdag ga ik kijken wat de huidige leerlingen dit jaar hebben gedaan. Ze presenteren dan individueel hun voortgang aan de ouders, leerlingen en personeel van het Orion College. Mooie gelegenheid dus om de leerlingen aan het werk te zien.
Begin juli hebben we dan nog een bijeenkomst met de leergroepbegeleiders.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This