Select Page

Laatste 4 werkdagen

Vandaag begin ik aan de laatste 4 werkdagen voor Tulip Computers, mijn werkgever waar ik 19 jaar gewerkt heb. Vanaf vrijdag ga ik dan heerlijk genieten van mijn vakantie. En daarna ga ik beginnen op het Orion College zoals ik al heb geschreven. Woensdag mag ik al even mijn groep van volgend jaar begroeten die bestaat uit nieuwe leerlingen en een aantal leerlingen die dit jaar al op het Orion College zaten en natuurlijk kennismaken met mijn nieuwe collega Margriet Jacobs, die ook leegroepbegeleider is geworden. En a.s. vrijdag ga ik kijken wat de huidige leerlingen dit jaar hebben gedaan. Ze presenteren dan individueel hun voortgang aan de ouders, leerlingen en personeel van het Orion College. Mooie gelegenheid dus om de leerlingen aan het werk te zien.
Begin juli hebben we dan nog een bijeenkomst met de leergroepbegeleiders.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This