Select Page

Tweets van vrienden en mijn eigen tweets uit Twitter op mijn blog

Ik had tot gisteren een RSS feed aan de zijkant staan met mijn Tweets vanuit Twitter. Maar die ververste niet vaak genoeg vond ik. Daarom heb ik nu een widget (jawel weer een smile_wink) toegevoegd. Die vond ik in Widgetbox. Het is wel weer een javascriptje dus dat betekent dat het weer moet inladen, maar goed. Eens even aankijken hoe het zich gedraagd.
Het mooie is dat de Tweets ‘lopen’. Dat geeft een dynamisch effect. Je ziet dus al mijn laatste Tweets vanuit Twitter. En je kunt er op doorklikken naar mijn Twitter homepage. De tweets van mijn Twittervrienden stond er al een paar dagen en die vind je een eindje naar onderen aan de zijkant. Het mooie daarvan vind ik dat er foto’s bij staan. Zo krijg je dus ook een indruk van de mens achter de tweets.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Ton Zijlstra

    Hoi Hans,
    Ik ben nu nieuwsgierig of mijn Twitter entries dan ook hier terechtkomen, of dat alleen de teksten van jouw vrienden die op hun beurt weer een publieke stream hebben afgebeeld worden. Mijn Twitter stream staat bijvoorbeeld bewust op ‘alleen voor vrienden’, en dan zou het immers raar zijn als jij ze automatisch weer zou kunnen publiceren.
    Ik zal eens wat Twitter berichtjes sturen en hier de pagina verversen 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This