Select Page

Orion College in de NRC

Een tijdje terug gaf ik een aantal gastcollege’s in het kader van nieuwe media aan het Orion College in Breda. Je leest meer over dit bijzondere college onder de tag Orion College. Afgelopen zaterdag stonden ze in de NRC en het artikel staat op de website van het Orion College. In dat artikel komen Robert (een leerling), Kitty Janssen (rector) en Veronique Miegielsen (moeder van Thomas) aan het woord.
Wat mij vooral aanspreekt is hoe het nieuwe leren wordt ingevuld. Wordt er nu vaak gedacht dat het nieuwe leren veel te vrij is en je niets hoeft te doen, zo wordt er op het Orion College de lat juist hoog gelegd. Het maximale uit jezelf halen is iets vanzelfsprekends. En de moeder van Thomas beschrijft waar het ook om draait:

“Leerlingen mogen hier zichzelf zijn. Er wordt niets afgebroken. Ze maken er hele mensen van”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This