Select Page

Opgestegen, geland en blogging

Nou dat was a piece of cake. Zit nu al een uur in Belfast lekker te bloggen in het hotel cafe met BT open wifi. Leuk dat ik samen kon reizen met Willem Karssenberg. We kwamen elkaar op Schiphol tegen en lekken kletsend zijn we in Belfast geland. Ik zit inderdaad in een hotel dat aan de andere kant van het zebrapad van het vlieglveld ligt.
Hartstikke mooie kamer met uitzichtg op zee en een geweldig grote haas (jawel levend en knabbelend aan de planten) onder mijn raam.
Zometeen maar eens lekker eten hier, want het restaurant ziet er goed uit. Het biertje (lager) smaakt goed. Straks toch ook eens iets proberen van hier.
Het heeft hier iets provinciaals. Gezellig, gemoedelijk, kleinschalig, rustig, veel natuur.
Zo genoeg even.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This