Select Page

Videoblog: Moving Learning 2007 – stoas learning

Algelopen vrijdag was ik bij stoas. Stoas is sponsor van Moving Learning 2007. Ik ontmoette daar Ed Botterweg, algemeen directeur. En dat was een hele tijd geleden. Hartstikke leuke middag had ik daar. Dat kwam doordat ze bij stoas een hele eigen invulling hadden bedacht van mijn bezoekje met mijn camera.
Je ziet het resultaat hieronder. Ed Botterweg vertelt ons wat stoas is, wat hun visie op leren is en waarom Moving Learning interessant is.

   

De liefhebbers kunnen natuurlijk de files voor Windows Media Player en de iPod video.

stoas learning Windows Media file (wmv, 54,7 mb, 3.28 min)
stoas learning iPod video file (m4v, 19 mb, 3.28 min)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This