Select Page

Live Stream via Ustream

Eens kijken of deze livestream door komt via ustream.tv. Als je niks ziet ben ik niet in de lucht.
Je kunt ook rechtstreeks naar de video gaan. Dan heb je er ook een chatbox bij onder de video.
(link: http://ustream.tv/channel/hans-on-broadcast-experience)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Pierre

  Hij staat nu op “Intermission”

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Test gedaan met ingebouwde webcam op mijn Sony Vaio. Werkt goed. Wel moet je de poort voor streaming openzetten in de settings. Anders wordt het verkeer geblokkeerd.
  De andere test was met mijn desktop en losse logitech webcam. Werkt ook goed na het kiezen van de juiste videocapture drive in de setting in de flashplayer. Voordeel van een losse webcam is dat je die in alle richtingen kunt zetten.
  Ik wil nog 2 proefjes doen:
  – kan ik mijn videocamera zo rechtstreeks aansluiten
  – kan ik mijn logitech op mijn vaio gebruiken (dan kan ik de camera omdraaien voor streaming)

  Antwoord
 3. Erno Hannink

  Ha, leuk. Ik kan je mooi volgen. Geluid is zeer wisselvallig. Dan weer luid en duidelijk dan weer lijkt of je op de achtergrond praat.

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Twitter and ustream video mashup

  Wew cool this Twitter and ustream mashup. I was able to mashup my Twitter tweet on my live streaming video in ustream. If I am live you can see it in this posting or my ustream channel. For this mashup I installed a php script and an image on my…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This