Select Page

Moving Learning 2007

14 juni a.s. is het seminar Moving Learning2007 in MediaPlaza. Er komen gerenommeerde sprekers, zoals trendwatcher Rob Creemers en Elliot Masie. Het complete programma staat uiteraard online. Veel parallel sessies over o.a. informal learning, Electronic Performance Systems, Learning & Talent Development. Het centrale thema zal vooral zijn: Informal Learning.
Vooral de sessie van Elliot Masie lijkt me bijzonder interessant. Masie is vooral bekend van The Masie Center, een Learning Lab en denktank op het gebied van leren. Een korte videointroductie van Elliot Masie’s keynote staat op de Learning Moving 2007 website.
Trouwens, de video’s van de presentaties van vorig jaar staan online en kunnen nog bekeken worden! Met o.a. de presentatie van Bob Mosher over JIT Learning.
Beloofd een interessante dag te worden.
(disclosure: ik ben voor dit seminar uitgenodigd om er o.a. verslag van te doen. Wellicht dat ik ook nog wat interviews ga maken met enkele sponsoren.)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Kaj Rietberg

    Lijkt me interessant zo’n dag om eens mee te maken wat ze allemaal bespreken. Maar wat is dat duur.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This