Het ICT-Innovatiecongres: ICTDelta

22 en 23 mei wordt het gratis ICT-Innovatiecongres ICTDelta gehouden in de jaarbeurs. Zo mailde Dennis van Santen van iPodunk me. En als ik het programma van dag 1 (pdf) en dag 2 (pdf) zie dan zijn er toch wel presentaties bij die ik wil gaan bijwonen. Eens kijken hoe dat in mijn agenda past.
Interessant lijken me:

Het huisnetwerk in de toekomst – Prof.dr.ir. Ignas G.M.M. Niemegeers
Hét Netwerk – Ir. Kees Neggers
Het Menselijk lichaam als input device, Demonstraties – Drs. Marten den Uyl, Dr. Lucas Noldus, Drs. Jan van Erp
Robotica in het lager en middelbaar onderwijs – Peter van Lith, Prof. Dr. Ir. Pieter Jonker Visie op de toekomst van mobiele data – Chris Bannink
User experience – Dr. Ingrid Mulder, Ir. Marc Steen
Innovatie vraagt denken buiten je comfort zone – Djeevan Schiferli
Web 2.0 in het publieke domein – Frank Janssen
Nieuwe horizon voor bedrijven door Second Life/ 3D internet – Frank van Rooij
Open Mobiel Internet in de praktijk – Rolf Meester, Telegraaf en Willem de Jager, Rabobank
Presentatie Adjiedj Bakas, Trendwatcher Presentatie Paul Smit, Senior VP Strategy and Business Development, Philips Medical Systems

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Kaj Rietberg

  Gratis is toch beter. Maar om eerlijk te zijn zit er niet wat bij voor mij.

  Antwoord
 2. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Hoi Hans,
  Hier zitten een paar dingen bij die ik graag zou bezoeken maar ik zit in die week in Turkije met een stel burgemeesters en statenleden. Ik houd me dus aanbevolen als je er mooie samenvattingen en/of presentaties van vindt/maakt.
  Overigens zag ik op je twitters staan dat je misschien 2 d66-ers blogles gaat geven. Wellicht kunnen we dat wat beter en groter organiseren: er willen er wrschl wel meer komen. Ik zie je dinsdag neem ik aan.
  Groetjes,
  Marusjka

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This