Select Page

Videoblog: bezoek aan Omroep Brabant

Hieronder de QuickTime en Windows Media versie van de video van mijn bezoek aan Omroep Brabant. Klik op het plaatje of de link om de video te starten. De video’s zijn identiek, maar voor de ene heb je dus QuickTime nodig en de andere Windows Media Player. Al eerder postte ik de foto’s.

 

 

Download de iPod versie van de video. (m4v, 69 mb, 16 min)

Update: ik merk dat de QuickTime versie beter loopt dan de wmv. Dit komt door de grootte. Ik zal ook nog een dailymotion versie posten. De kwaliteit daarvan is wel minder maar die loopt wel lekker snel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Videoblog: bezoek aan Omroep Brabant (2)

    Voor de mensen waarvoor de video’s in de vorige posting te langzaam binnen komen hier de video vanuit dailymotion. Bezoek aan Omroep BrabantUploaded by hansonexperience…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This