Videoblog: bezoek aan Omroep Brabant

Hieronder de QuickTime en Windows Media versie van de video van mijn bezoek aan Omroep Brabant. Klik op het plaatje of de link om de video te starten. De video’s zijn identiek, maar voor de ene heb je dus QuickTime nodig en de andere Windows Media Player. Al eerder postte ik de foto’s.

 

 

Download de iPod versie van de video. (m4v, 69 mb, 16 min)

Update: ik merk dat de QuickTime versie beter loopt dan de wmv. Dit komt door de grootte. Ik zal ook nog een dailymotion versie posten. De kwaliteit daarvan is wel minder maar die loopt wel lekker snel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Videoblog: bezoek aan Omroep Brabant (2)

    Voor de mensen waarvoor de video’s in de vorige posting te langzaam binnen komen hier de video vanuit dailymotion. Bezoek aan Omroep BrabantUploaded by hansonexperience…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This