Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Bakkel

  Goed gedaan man! Leuke studio om je filmpies te bewerken! 😉 Kunnen ze geen link op hun homepage zetten naar dit filmpje, toch wel het laatste wat ze kunnen doen.

  Antwoord
 2. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Hoi Hans,
  Leuk bezoek! Ik ben er alleen als politiek ‘slachtoffer’ geweest en om de prijs in ontvangst te nemen. Nu zijn de contacten zeker helemaal goed om items door te krijgen! 🙂
  groetjes,
  Marusjka

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @bakkel: ha, dan moet ik toch wat meer ervaring hebben in video-editing. Ik ben maar een amateur 😉
  @marusjka: och die contacten waren al goed. Maar het was leuk om nu eens bij te praten met Tim. Hij is ook echt bezig met Nieuwe Media bij de omroep. Goed om dat te horen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This