Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Bakkel

  Goed gedaan man! Leuke studio om je filmpies te bewerken! 😉 Kunnen ze geen link op hun homepage zetten naar dit filmpje, toch wel het laatste wat ze kunnen doen.

  Antwoord
 2. Marusjka Lestrade-Brouwer

  Hoi Hans,
  Leuk bezoek! Ik ben er alleen als politiek ‘slachtoffer’ geweest en om de prijs in ontvangst te nemen. Nu zijn de contacten zeker helemaal goed om items door te krijgen! 🙂
  groetjes,
  Marusjka

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @bakkel: ha, dan moet ik toch wat meer ervaring hebben in video-editing. Ik ben maar een amateur 😉
  @marusjka: och die contacten waren al goed. Maar het was leuk om nu eens bij te praten met Tim. Hij is ook echt bezig met Nieuwe Media bij de omroep. Goed om dat te horen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This