Twitter badges causing strange behaviour in Google Reader

Last evening I received a message from Tibor (in dutch) which stated that my feed has a strange behaviour in Google Reader: you have to fill in a Twitter API username and password. Apparently this is from the Twitter badges I showed in a previous post.
Perhaps I have done something wrong, perhaps the cooperation between Google Reader is not good.
Do you experience more or the same problems?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Kaj Rietberg

  Hoi Hans,
  Ik merk net dat ik jouw Engelse versie in mijn bloglines heb staan. Wat is de reden dat je ook een Engelse versie hebt?
  Ik kreeg net in mijn bloglines ook een pop-up in beeld die om een username en password vroeg van Twitter.
  Groet. Kaj

  Antwoord
 2. Kaj Rietberg

  Nu ik thuis ben en nog eens goed kijk zie ik het ook. Bloglines laat minder berichten zien. En ik kijk er niet zo vaak op dus ben ik het niet gewend.
  Merk je ook verschil in het aantal bezoekers omdat je ook Engels schrijft?

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @kaj: Wat bedoel je?
  Ik vind het wel netjes als ik iets schrijf of link naar een ‘niet-nederlander’ dat ik dat dan doe in het engels. Kan hij of zij het tenminste ook lezen.

  Antwoord
 4. Kaj Rietberg

  Ik dacht dat je misschien juist in het Engels schrijft omdat je verwacht dat meer mensen het dan lezen. Engels is natuurlijk een taal die meer mensen spreken. Nederlands is dan toch een beperkter taalgebied.
  Maar ik snap wat je reden is en vind ik eigenlijk ook heel logisch. Daar had ik niet bij na gedacht en vind ik een goede tip.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This